Boende och resa

Eftersom sekretariat och kvällsaktiviteter är förlagda till Kneippbyn rekommenderas i första hand boende där. Fina campingfaciliteter med havsutsikt för dig som har med dig eget boende.

Boka boende

Du kan boka boende på Kneippbyn från och med den 20/3. Antingen genom bokningsportalen http://butik.destinationgotland.se/kneippbynevents/  eller via telefon 0498-29 61 50.
För boende på Kneippbyn finns en hel del alternativ att välja på, se tablån nedan. Observera att hotellrummen och självhushållsobjektet Villavagn 30 kvm ej är tillåtet att boka om man har hund med sig. Stuga Självhushåll 18 kvm är märkta som ej husdjursstugor men är okej med hund under själva riksprovet.

Sängar
Antal Bädd Pris/natt
BED/BREAKFAST* Okej med hund
RUM 2 25 50 595 kr
RUM 4 4 16 895 kr
STUGA 2 12 24 695 kr
STUGA 4 5 20 995 kr
SJÄLVHUSHÅLL** Okej med hund 4 20 80 995 kr
SJÄLVHUSHÅLL** Ej hund 4 20 80 995 kr
CAMPING Campingtomt med el 295 kr
HOTELL* Ej hund
RUM 2 BÄDD 11 22 995 kr
LOGITILLÄGG Pris/pp
Lakan & handduk 120 kr
Frukost 95 kr
Lunchpaket (Hämtas ut vid frukost, 1- 3/10) 110 kr
Pris/obj
Slutstäd 600 kr

* Lakan, handduk, slutstäd och frukost ingår.
** Lakan, handduk, slutstäd och frukost går att köpa som tillägg.

Kvällstid kommer det att ordnas förströelser av olika slag. Den viktigaste är lördagens bankett. På torsdagen och fredagen är baren öppen med möjlighet till mat.

Kontaktperson på Kneippbyn är Annica Lagerström telefon dagtid 09-16, 0498-251018 eller e-post annica@kneippbyn.se

Här är några andra tips på boenden vi kan rekommendera:

Mulde Fritidsby*, Klintehamn(www.muldegard.se)

Brukshotellet i Roma (http://brukshotellet.hemsida24.se)

Hotell Dalhem (http://www.hotelldalhem.se)

*webbmasterns favorit, där brukar jag alltid bo när jag är på Gotland. Patronerna på stället är jägare och hundfolk. Just för Riksprovsdeltagare har dessutom utlovats möjlighet till stadgeträning och jakt på kanin och kvällssträck.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Morronvy från stuga i Mulde

Boka resa

Du kan boka resan via Kneippbyns bokningsportal samtidigt som du bokar boende, då till ordinarie pris.

Den som är om sig och kring sej kan få rabatt på resan om man väljer rätt avgång och bokar resa 4 dagar perioden 171001–171011.

Rabatten är inte knuten till boende på Kneippbyn utan till riksprovsarrangemanget som Destinationgotland döpt till ”Riksprov 2017” och den kampanjkod som används vid bokning är: arrriksprov2017.

Deltagarna bokar sin resa med kampanjkoden direkt via webbsidan (www.destinationgotland.se). När du loggar in med kampanjkoden har du möjlighet att boka din resa till ett arrangemangspris. Priserna varierar beroende på vilka datum och avgångstider du önskar åka. På vissa avgångstider kan man inte erbjuda arrangemangspris, exempelvis söndag eftermiddag från Visby till Nynäshamn. Dessa turer går att boka med kampanjkoden men då till ordinarie pris. När man är inloggad med kampanjkoden ser man tydligt det billigaste alternativet/priset för en vuxen på den aktuella dagen. Rabattdjupet ligger mellan 0-50 % gentemot ordinarie pris beroende på vilka datum och avgångstider man önskar åka. Inga undanlagda platser finns till arrangemanget, bokning i mån av plats gäller.

Antalet bokningar som kan göras på kampanjen är begränsat till 100. Med kampanjkoden går det att boka sin resa fyra dagar före och fyra dagar efter arrangemanget. Det vill säga mellan 171001 – 171011. Bokningskoden är endast för de som ska delta i/runt arrangemanget.

Gå in på www.destinationgotland.se och välj ”Färja” eller ”Boka båtbiljett”, gå vidare till ”Bokning av båtbiljett”. När du kommit till Destination Gotlands färjebokning väljer du ”Sök och boka båtresa”. Har du sedan tidigare kundnummer välj logga in. Nästa steg väljer du om du är folkbokförd på Gotland eller inte och du kommer då till steg 1 i själva bokningsprocessen. Här klickar du på ”Ange kampanjkod”(gulmarkerad). I rutan för kampanjkod anger du arrriksprov2017.

Du är nu kvar i steg 1 men aktuella kampanjpriset visas för aktuella resdagar. Det gulmarkerade priset är lägsta priset för respektive dag, (om inget gulmarkerade pris visas finns för tillfället inget kampanjpris tillgängligt för den aktuella dagen) här väljer du önskade resdagar och går vidare till steg 2 där du anger antal personer och fordon, i steg 3 väljer du avgångstider och komfortalternativ ombord. Slutför sedan bokningen genom att gå vidare till steg 4 och 5.

Är du osäker på hur du skall göra eller har några specifika önskemål är du välkommen att ringa Destination Gotlands Gruppbokning tel: 0771-22 33 50 eller maila gruppresor@destinationgotland.se